Welkom bij level

Level Leiden is een herkenbare ‘landmark’: voor iedereen gemakkelijk herkenbaar, vindbaar, bereisbaar en bereikbaar. Praktisch gelegen op een centrale plek en een knooppunt van routes. Het biedt alle ruimte die u maar nodig heeft. Met een ongelofelijk veelzijdig aanbod. Altijd in beweging, prettig druk en levendig.
 

BESCHIKBARE OFFICES >

SHOPS TE HUUR
ALLE BESCHIKBARE SHOPS >

WAAROM ÚW WINKEL OF HORECA IN LEVEL SHOPS?

37.000 passanten per dag!

Wie u tot uw toekomstige klantenkring mag rekenen? Ruim 37.500 passanten per dag maar ook zo’n 5.000 koopkrachtige medewerkers van het LUMC, het Bio Science Park Leiden, Achmea en de Kamer van Koophandel. Nog even los van de duizenden studenten van de universiteit, hogeschool en het in Level gevestigde ROC.

ALLE UNIQUE SELLING POINTS OP EEN RIJ? DOWNLOAD BROCHURE

Ideaal huuraanbod voor retailer of ondernemer!

De shops zijn geschikt voor zowel zelfstandige ondernemers als grote retailers/formules. Hoeveel ruimte heeft u nodig? De nog beschikbare ruimten zijn nog indeelbaar zodat uw ideale shop gecreërd kan worden. Alle shops zijn gelegen op de begane grond aan de overdekte passage.

ALLE UNIQUE SELLING POINTS OP EEN RIJ? DOWNLOAD BROCHURE

BEKIJK OFFICE >

WAAROM ÚW ORGANISATIE IN LEVEL OFFICES?

Pal aan het station en op loopafstand van hartje leiden

Het door Meyer en Van Schooten Architecten ontworpen Level gebouw ligt echt pal aan het station Leiden Centraal en het vervoersknooppunt van Leiden met directe aansluitingen naar Schiphol, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Dat maakt Level offices werkelijk perfect bereikbaar en bereisbaar! En via de Schiphol- en de Wassenaarseweg zit u ook nog eens binnen een paar auto-minuten op de A44.

ALLE UNIQUE SELLING POINTS OP EEN RIJ? DOWNLOAD BROCHURE

Hoogwaardige kantoorruimte

Gelegen op de 7de of 12de verdieping. Heerlijk werken met een prachtig uitzicht over de historische stad Leiden. De units hebben een moderne uitstraling en zijn meer dan geschikt voor het nieuwe werken!

ALLE UNIQUE SELLING POINTS OP EEN RIJ? DOWNLOAD BROCHURE

Locatie

Route naar Level Leiden
LEVEL
Bargelaan 180
2333 CW Leiden