LEVEL LEIDEN

Level Leiden is een herkenbare ‘landmark’: voor iedereen gemakkelijk herkenbaar, vindbaar, bereisbaar en bereikbaar. Praktisch gelegen op een centrale plek en een knooppunt van routes. Het biedt alle ruimte die u maar nodig heeft. Met een ongelofelijk veelzijdig aanbod. Altijd in beweging, prettig druk en levendig

Functies van LEVEL

Stadskantoor

Alles op 1 punt
Alle diensten van de gemeente Leiden vindt u in het Stadskantoor in Level.

Offices

Sfeerfoto Level offices
Uitzicht wordt inzicht.
Het nieuwe werken past perfect in een nieuw kantoor.

Hotel

Level hotel
Dag- en wegdromen.
Gastvrijheid op een nieuw niveau. Daar draait het om in Level hotel.

Restaurant

Goed wordt groots.
Ontbijten, lunchen en dineren. Het kan allemaal in Level restaurant.
Vanaf 6 januari 2020 is het nieuwe Stadskantoor van de gemeente Leiden te vinden in LEVEL. Hier biedt de gemeente alle diensten aan voor inwoners en ondernemers op één centrale, moderne en gastvrije locatie. Het Stadskantoor is daarnaast de werkplek voor medewerkers van de gemeente.

GEMEENTE.LEIDEN.NL >

MEER OVER HET STADSKANTOOR

Een open, gastvrije sfeer. Dat wil de gemeente Leiden uitstralen in het nieuwe Stadskantoor.

De gemeente is er voor inwoners en ondernemers. Zij wil de dienstverlening zoveel mogelijk aanbieden zoals klanten dat verwachten. Dat betekent niet alleen dat steeds meer dienstverlening via internet verloopt. Maar ook dat de gemeente de persoonlijke dienstverlening klantgerichter wil maken. Het nieuwe Stadskantoor biedt daarvoor de perfecte ruimte, op een goed bereikbare plek. Het Stadskantoor heeft een open en uitnodigende inrichting, met een gastvrije ontvangst. Voor adviesgesprekken, meestal over meer ingewikkelde diensten van de gemeente, zijn er informele zitgedeeltes. Er is ook een zelfservice-gedeelte, waar klanten via internet zaken kunnen regelen.
 
De dienstverlening van de gemeente is vanaf 6 januari 2020 te vinden op één punt. Online op gemeente.leiden.nl. Persoonlijk in het nieuwe Stadskantoor. Duidelijk en makkelijk voor iedereen.

OPENINGSTIJDEN
Het Stadskantoor is op de volgende tijden geopend:

maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
donderdagavond: 17.00 - 20.00 uur
zaterdagochtend: 09.00 - 13.00 uur

Locatie in het gebouw


Waar is het nieuwe werken beter op zijn plek dan in een nieuw kantoor? Nergens. Daarom is er Level offices. Grootstedelijk van allure maar wel in een gezellige stad. Zakelijk prettig en prettig zakelijk. Letterlijk en figuurlijk op niveau, met prachtige units op de zevende en de twaalfde verdieping. Dus met een schitterend uitzicht over de historische stad. Verder voorzien van alle benodigde voorzieningen en faciliteiten. En natuurlijk met een perfect service-level.

BEKIJK AANBOD >

MEER OVER LEVEL OFFICES

De Level offices liggen op de zevende en de twaalfde verdieping. In totaal is er ruim 2.200 vierkante meter beschikbaar. De ruimtes zijn volledig naar eigen inzicht in te delen. Parkeren kan in de eigen parking van Level.

Level is niet voor niets een multifunctional met hotel, restaurant, city spa, shops en een eigen parking. Perfect bereikbaar. Zowel vanaf Schiphol, Amsterdam en Den Haag. Heel praktisch gelegen ook, zo pal aan het station en met parkeerplekken in een eigen parking. 
 
De exploitatie van Level offices wordt gedaan door GREEN. Er zijn nog enkele units te huur. Wilt u meer weten? Neem contact op met GREEN. Bel 0172 44 83 83 of mail naar info@green.nl.

Locatie in het gebouw

Locatie van offices in het Level gebouw
Gastvrijheid op een nieuw niveau. Daar draait het om in het nieuwe Level hotel in Leiden. U bent van harte welkom in één van 120 kamers op viersterren niveau. Grootstedelijk in een gezellige stad. Modern, eigentijds en levendig.

Een plek met stijl en allure maar zonder poeha. Makkelijk herkenbaar aan de bijzondere gelaagde architectuur. En handig bereikbaar; direct naast het station en op loopafstand van hartje Leiden. Dus bij uitstek een ontmoetings- en trefpunt. En tegelijkertijd een ontspannings- en rustpunt.

WWW.WELLNESSHOTELLEIDEN.NL >

MEER OVER LEVEL HOTEL

Een dagje shoppen in het levendige centrum van Leiden? Een middag cultuur snuiven in één van de vele mooie Leidse musea? Of een avond naar het casino? Van de Breestraat tot de Botermarkt. Van het Boerhaave tot Naturalis en van de Burcht tot de Waag. Vanuit het Level hotel is het allemaal net om de hoek. Sterker nog: zelfs de bollenstreek, Corpus, Schiphol en het strand liggen verrassend dichtbij.   

Aantrekkelijk
Maar ook het Level concept zelf heeft heel veel aantrekkelijks te bieden. Wat dacht u van het levendige restaurant Twelve, waar u kunt genieten van een schitterend panoramische uitzicht? Of, het weldadige Level wellness resort? Dus heerlijk in het stoombad op de twaalfde, naar de sauna op het dak van de wereld en zwemmen met een magistraal uitzicht over de stad. Verder zijn alle sportfaciliteiten gratis en is gratis WiFi bij ons ook écht gratis WiFi. Openbaar vervoer is op loopafstand en parkeren kunt u in onze eigen parking op de begane grond.
 
Toonaangevend
De exploitatie van Level hotel is, evenals het restaurant en het wellness resort, in de vertrouwde handen van Fletcher. Fletcher bied u alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten.

Locatie in het gebouw

Locatie van hotel in het Level gebouw
Ontmoeten en begroeten. Ontbijten, lunchen en dineren. Het kan allemaal in het nieuwe Level restaurant. Modern en grootstedelijk maar toch met een warm en gastvrij gevoel. In een goed glas zit wat ons betreft meer dan in een groot glas.

Level restaurant is prima bereikbaar (direct naast het station), gemakkelijk vindbaar en lekker dicht bij het stadscentrum. Dus ook een handige plek om af te spreken. Zeven dagen per week geopend. De sfeer? Dynamisch en levendig. En natuurlijk met een schitterend uitzicht over de stad.

Wij zien u dan graag als gast!    

WWW.WELLNESSHOTELLEIDEN.NL >

MEER OVER LEVEL RESTAURANT

Bij Restaurant Twelve geniet je in een ongedwongen sfeer van een heerlijke lunch of culinair diner. Wat Restaurant Twelve extra speciaal maakt? Dat is het schitterende panoramische uitzicht. Vanuit het restaurant hebje een uitzicht over de gezellige stad Leiden maar vanuit de moderne bar kijk je over de duinkoppen van het Noordzeestrand.
 
Genieten
Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van alle andere, aantrekkelijke faciliteiten die Level te bieden heeft. Zoals de handige parking of het weldadige wellness resort. Of wat dacht u van het viersterren Level hotel op de tiende en twaalfde? Geniet van gastvrijheid op een nieuw niveau.
 
Toonaangevend
De exploitatie van Level hotel is, evenals het restaurant en het wellness resort, in de vertrouwde handen van Fletcher. Fletcher bied u alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten.

Locatie in het gebouw

Locatie van restaurant in het Level gebouw

Wellness

Level wellness resort
Next level wellness.
Level wellness resort: ontspanning en comfort op een ongekend niveau!

Revalidatiehotel

Revalidatie of herstel.
Maatwerk zorg van een team van specialisten in een warme hotelsfeer.

Parking

Sfeerfoto Level parking
Gemakkelijk parkeren.
Midden in het centrum van de stad en pal bij het station.
Ontspanning. Luxe. Comfort en uitstaling. En dat allemaal op een ongekend niveau! Dát is Level wellness resort, gevestigd op de twaalfde verdieping van het Level gebouw. Dus heerlijk in het stoombad op de twaalfde, naar de sauna op het dak van de wereld en zwemmen met een fabuleus uitzicht over de stad. Uniek in zijn soort en ongekend van allure. Next level wellness maar wél toegankelijk voor iedereen die toe is aan gezonde dosis rust en ontspanning, en zijn of haar zorgen even op de begane grond wil laten. 

Wij ontvangen u graag als gast op deze unieke locatie. 

WWW.WELLNESSHOTELLEIDEN.NL >

MEER OVER LEVEL WELLNESS RESORT

In BLUE Wellnessresort Leiden, by Fletcher, kun je tegen betaling genieten van vele luxe wellnessfaciliteiten. Rust uit in één van de cocoons, warm je op in de panoramasauna of infraroodsauna en laat je in de watten leggen door een heerlijke gezichts- of massagebehandeling. Het binnenzwembad is de ware parel. Vanuit het verwarmde panoramazwembad heb je een fenomenaal uitzicht over de stad Leiden. Aan de rand van het zwembad bevindt zich nog een apart whirlpool gedeelte. Om af te koelen kun je plaatsnemen in de afkoelzone op het dakterras. De vele, ontspannende faciliteiten in combinatie met het schitterende uitzicht maakt dit resort dé plek om tot rust te komen.
 
Totaal meer dan som der delen
Uiteraard is een bezoek aan Level wellness resort ook perfect te combineren met alle andere mogelijkheden die het Level concept u biedt. Wat dacht u van Restaurant Twelve? Of het gastvrije Level hotel op de tiende en twaalfde? En de aantrekkelijke shops en de handige parking op -één en -twee. Het totaal is absoluut meer dan de som der delen.

Locatie in het gebouw

Locatie van wellness resort in het Level gebouw
Wilt u in een aangename omgeving revalideren of is er een andere reden waardoor u tijdelijk moet herstellen? In beide gevallen bent u aan het juiste adres bij Topaz Revitel. Topaz Revitel combineert het beste van twee werelden: het maatwerk van professionele (revalidatie)zorg en het comfort van een verblijf in een hotel.
 
Uw verblijf wordt in de meeste gevallen vergoed via uw zorgverzekeraar.
 

WWW.TOPAZ.NL >

MEER OVER LEVEL TOPAZ REVITEL

Topaz Revitel heeft 74 kamers, waarvan 11 tweepersoonskamers. De kamers beschikken over een zitje, een bureau, telefoon en een koelkast en hebben een eigen, ruime badkamer met douche. Op de kamers is wifi, evenals in de rest van het gebouw. Topaz Revitel beschikt verder over alle voorzieningen en faciliteiten die u nodig heeft.

Revalidatiehotel
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid revalidatie- of herstelprogramma in een aangename hotelomgeving. Een optimale setting met de juiste voorzieningen en faciliteiten om zelf aan uw herstel te werken. Daarbij leveren we professionele zorg en begeleiding op maat. We zorgen er samen voor dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.
 
U kunt in Topaz Revitel revalideren na een operatie aan uw knie of heup, na een beenamputatie of hartinfarct, maar ook na een beroerte (CVA) of herstellen van chemotherapie. Lees meer op: www.topaz.nl/revalidatie 
 
Naast station Leiden Centraal
Topaz Revitel is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. U vindt ons direct naast station Leiden Centraal. We hebben ruime, betaalde parkeergelegenheid onder het gebouw.

Locatie in het gebouw

Locatie van care hotel in het Level gebouw
Als je wilt dineren of logeren en werken of leren wil je ook gemakkelijk parkeren. Dat kan bij Level. In onze eigen parkeergarage. Goed herkenbaar. Makkelijk vindbaar. En handig gelegen: direct naast het station en in het centrum van de stad. 

WWW.PARKINGCENTRUMLEIDEN.NL >

MEER OVER LEVEL PARKING

De parking van Level is in eerste instantie bestemd voor de gebruikers van Level. In de toekomst komen er wellicht  vrij toegankelijke plekken beschikbaar. Level is natuurlijk ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dichter bij het station Leiden CS kunt u niet in-, uit- of overstappen.

Locatie in het gebouw

Locatie van parking in het Level gebouw